Hvilke deler kan den frem- og tilbakegående roterende sprayrengjøringsmaskinen rengjøre? Bruk av sprayrensemaskin

1

1) Produktbruk: tungoljedelers overflate vaskes raskt

2) Bruksscenario: bilmotor, vedlikehold og rengjøring av girkasser, industriell rengjøring

Gjensidigroterende sprayrensemaskiner en enhet som brukes til å rengjøre overflaten av arbeidsstykker. Den består vanligvis av en roterende dyse og en renseanordning som beveger seg frem og tilbake. Arbeidsstykket plasseres på renseanordningen, og deretter roterer munnstykket og sprayer vaskemiddel eller rensevæske mens rengjøringsanordningen beveger seg frem og tilbake for å sikre at hele overflaten er fullstendig rengjort.

Denne typen rengjøringsmaskin brukes vanligvis til å rengjøre metalldeler, plastprodukter, glassvarer og andre industrielle produksjonskomponenter. Den kan effektivt fjerne overflateforurensninger som olje, støv og skitt, og forbedre overflatekvaliteten og renheten til arbeidsstykket.

Fordelene vedFrem- og tilbakegående roterende sprayrensemaskininkludere høy rengjøringseffektivitet, enkel betjening og jevn rengjøring. Det spiller en viktig rolle i industriell produksjon, og hjelper bedrifter med å forbedre produksjonseffektiviteten og produktkvaliteten.

Arbeidsprinsipp forRoterende sprayrensemaskin

Hele maskinen styres sentralt av PLS, og alle arbeidsparametre stilles inn ved å berøre LCD-skjermen. Ved å heise utstyr setter operatøren motoren på den roterende skuffen på lastenivå for å fullføre lasteforberedelsen, og starter rengjøringsutstyret med ett klikk.

Etter at arbeidsdøren er automatisk åpnet på plass, går den roterende skuffen inn i arbeidskammeret under motorens drivverk, og døren lukkes; Drevet av den roterende mekanismen roterer brettet fritt, mens pumpen begynner å sprøyte og rengjøre; Etter at rengjøringen er fullført innen den angitte tiden, slutter pumpen å fungere, arbeidsdøren åpnes automatisk på plass, og motoren driver den roterende skuffen automatisk ut av arbeidskammeret til laste- og lossenivået for å fullføre en fullstendig rengjøringsprosess.

I tillegg er utstyret utstyrt med flernivåfiltreringssystem, rørledningsblokkeringsbeskyttelsessystem, vannnivåbeskyttelsessystem, mekanisk beskyttelsesanordning for dreiemomentoverbelastning, og tåkegjenvinningssystem, olje-vann-separering av spilloljegjenvinningssystem og andre hjelpesystemer. Dermed kan utstyrssikkerhet og miljøvern lett betjenes og brukes av én person. Utstyret er egnet for rask og effektiv rengjøring av tungoljedeler under vedlikehold av kollektivkjøretøyer

Hvordan fungerer rengjøringsspray?

Rengjøringssprayen i en frem- og tilbakegående roterende sprayrensemaskin fungerer ved å bruke en pumpe for å sette rengjøringsløsningen under trykk og deretter spraye den gjennom dysene på overflaten av delene som rengjøres. Pumpen skaper det nødvendige trykket for å drive rengjøringsløsningen gjennom dysene, og skaper en fin tåke eller spray som effektivt dekker hele overflaten av delene.

I den beskrevne maskinen startes sprayen etter at den roterende brettet kommer inn i arbeidskammeret og døren er lukket. Pumpen begynner å sprøyte og rengjøre mens brettet roterer fritt, noe som sikrer at rengjøringsløsningen når alle deler av delene. Sprayen fortsetter i den innstilte rengjøringstiden, hvoretter pumpen slutter å virke.

Spraymekanismen er en nøkkelkomponent for å sikre grundig og effektiv rengjøring av delene. Det er viktig å opprettholde riktig funksjon av pumpen, dysene og tilhørende komponenter for å sikre at rengjøringssprayen fungerer effektivt. Eventuelle problemer med spraymekanismen, som pumpefeil, dyseblokkering eller trykkuregelmessigheter, kan påvirke rengjøringsprosessen og bør løses umiddelbart for å opprettholde maskinens rengjøringseffektivitet.


Innleggstid: 19. august 2024